TRANSPORT GRATUIT la comenzi de peste 299 lei

Campania se va desfasura conform prezentului Regulament, ale carui prevederi sunt obligatorii pentru toti participantii. Regulamentul oficial in cauza este intocmit si facut public conform legislatiei aplicabile in Romania.

1. ORGANIZATOR:

Campania YOOP te trimite la Lisabona este organizata de catre:

EASTERN ADVISORY GROUP SRL cu sediul in Str. Louis Blanc 28, Sector 1, Bucuresti, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J40/13744/2013, avand CUI 32441633, denumita in continuare « Organizatorul ».

2.  LOCUL DE DESFASURARE

Concursul se desfasoara online pe site-ul www.letsyoop.com.

3. PERIOADA DE DESFASURARE:

Campania se desfasoara in perioada 21 septembrie 2021 – 21 octombrie 2021, data de incepere sau de terminare a Campaniei putand fi modificata datorita unor imprejurari exceptionale, independente de vointa Organizatorului. Orice modificare va fi adusa la cunostinta participantilor prin intermediul mijloacelor publice de comunicare.

4. DREPTUL DE PARTICIPARE

In cadrul Campaniei YOOP te trimite la Lisabona poate participa orice persoana fizica cu domiciliul sau resedinta in Romania, care are varsta minima de 18 ani, si care a achizitionat in perioada campaniei produse in valoare de minimum 150 Lei.

Angajatii si colaboratorii Organizatorului precum si rudele pana la gradul II inclusiv sotii/sotiile acestora nu vor putea participa la Campanie.

Participarea la Campanie implica prelucrarea de Organizator a datelor cu caracter personal. Prin participarea la Campanie, participantii confirma in mod expres (ca): (i) au citit, au inteles Regulamentul si accepta termenii si conditiile acestuia; (ii) obligativitatea respectarii integrale a prevederilor prezentului Regulament si (iii) au inteles si sunt de acord ca, in cazul nerespectarii prevederilor prezentului Regulament, participarea lor la Campanie sa fie exclusa si orice premii acordate sa fie anulate.

5. MECANISMUL CAMPANIEI  

Pentru a putea participa la Campanie, persoanele fizice trebuie sa achizitioneze in perioada 21 septembrie 2021–21 octombrie 2021 produse in valoare de minimum 150 lei prin intermediul site-ului www.letsyoop.com si isi dea acordul pentru inscrierea la tombola si procesarea datelor cu caracter personal.

6. DESCRIEREA PREMIILOR SI DESEMNAREA CASTIGATORILOR

Desemnarea castigatorilor se va realiza prin tragere la sorti prin intermediul site-ului www.random.org astfel:

In data de 26 octombrie 2021 vor participa la tragerea la sorti persoanele care indeplinesc conditiile de participare si care au achizitionat si achitat in perioada 21 septembrie 2021-21 octombrie produse in valoare de minimum 150 de Lei. La aceasta data vor fi desemnati 10 (zece) castigatori si 6 rezerve (cate doua rezerve pentru fiecare categorie de premiu). Rezervele vor fi contactate în ordinea extragerii lor în cazul în care un câștigător nu poate fi contactat (în urma a maximum 5 apeluri efectuate de Organizator sau ca urmare a furnizării unui număr de telefon greșit) sau nu poate ori nu dorește să intre în posesia premiului câștigat. Totodată, în cazul decesului unui participant declarat câștigător, premiul va fi acordat unei rezerve, moștenitorii acestuia neputând revendica premiul.

Castigatorii campaniei vor primi urmatoarele premii:

  • Premiul III:
  • 7 x Premii Speciale YOOP

Valoarea totala a premiilor este de pana la 2000 de Lei (TVA inclus).

  • Premiul II:
  • 2 x Apple Watch SE, 40mm Silver Aluminium Case, White Sport Band

 Valoarea totala a premiilor este de pana la 3000 de Lei (TVA inclus).

  • Marele Premiu:
  • 1 x premiu constand intr-o excursie pentru 2 persoane (2 adulti) de 3 (trei) nopti, in Lisabona, Portugalia, cu plecare in perioada 1 decembrie 2021-31 martie 2022 (potrivit acordului dintre castigator si Organizator).

Valoarea totala a premiului este de pana la 5000 Lei (nu se aplica TVA).

Servicii incluse pentru 2 (doua) persoane (2 adulti):

  • Zbor direct din aeroportul Otopeni Bucuresti;
  • Bagaj de mana;
  • Taxe de aeroport;
  • 3 nopti cazare la hotel.

Premiul nu include si costurile de deplasare din localitatea castigatorului pana in aeroportul Otopeni Bucuresti si nici taxele de transfer de aeroport in Lisabona, Portugalia. Acestea vor fi achitate pe cont propriu. Excursia este valabila pentru 2 persoane (2 adulti). Orice alte posibile solicitari din partea castigatorului, aditional celor prezentate, se vor achita pe cont propriu.

Prin inscrierea in concurs, castigatorii marelui premiu isi dau acordul pentru utilizarea datelor personale necesare Organizatorului si tertilor implicati in acordarea premiilor.

Valoarea totala a premiilor este aproximativ 10.000 Lei , TVA inclus.

Castigatorul unui premiu nu poate solicita contravaloarea in bani si/sau in servicii si/sau alte bunuri a premiilor si nici nu poate cere modificarea parametrilor/caracteristicilor/optiunilor premiilor.

In situatia in care conditiile de circulatie intrnationala datorate pandemiei de COVID-19 nu vor permite efectuarea calatoriei in perioada stabilita, aceasta va fi amanata pentru o perioada ulterioara.

Un participant nu poate castiga mai mult de un premiu (in cazul in care este extras a doua oara, se va extrage un nou castigator in locul acestuia). Participantii vor primi numere de ordine in functie de inscrierea in campanie. In urma centralizarii si verificarii rezultatelor inregistrate, Organizatorul va anunta numele castigatorilor Campaniei si le va publica pe site-ul www.letsyoop.com, in ziua prevazuta pentru extragere, astfel cum este mentionat mai sus. Daca este cazul, castigatorul se va prezenta in termenele agreate cu reprezentantii Organizatorului in vederea clarificarii tuturor aspectelor necesare.

Castigatorii premiilor II si III urmeaza sa fie contactati telefonic sau prin orice alte mijloace de catre reprezentantii departamentului Comercial al Organizatorului pentru a stabili conditiile specifice de acordare a premiului si pentru a programa data pentru livrarea premiului.

Castigatorul Marelui Premiu urmeaza sa fie informat telefonic de catre reprezentantii departamentului Comercial de premiul castigat si de faptul ca este necesar sa aleaga perioada calatoriei in functie de optiunile oferite de Organizator.

In cazul in care castigatorul marelui premiu nu poate efectua excursia oferita in niciuna dintre perioadele propuse, atunci acesta isi pierde premiul, care se va aloca primei rezerve din ordine. Aceasta se va comunica in perioada 10 noiembrie – 15 noiembrie 2021 pe site-ul www.letsyoop.com.

Câștigătorii vor fi contactați telefonic (maxim 5 apeluri) în termen de maxim 10 zile calendaristice de la tragerea la sorți. Lista finală de câștigători va fi afișată pe site în termen de maxim 5 zile lucrătoare de la validarea finală a câștigătorilor.

Premiile II si III vor fi predate castigatorilor prin intermediul unei firme de curierat in perioada 10 noiembrie – 20 noiembrie 2021, intrarea in posesia premiilor fiind conditionata de prezentarea actului de identitate al castigatorului in vederea identificarii, precum si de semnarea de catre castigator (care trebuie sa fie si persoana care a efectuat achizitia) a procesului verbal de predare primire a premiului.

In cazul in care castigatorul nu va fi gasit acasa de catre firma de curierat (dupa 2 vizite) premiul va fi returnat de catre firma de curierat la sediul Organizatorului din Bucuresti. In cazul in care castigatorul nu isi ridica premiul pana la 6 decembrie 2021, acesta va pierde premiul care poate fi utilizat de Organizator dupa cum considera de cuviinta.

In cazul in care castigatorul/castigatoarea unuia dintre premii este o persoana fizica lipsita de capacitate de exercitiu, aceasta este indreptatita sa intre in posesia premiului prin intermediul curatorului sau legal, care va semna in numele castigatorului o declaratie prin care Organizatorul este absolvit de orice raspundere decurgand din acordarea premiului respectiv, precum si de plata oricaror daune sau pretentii de orice natura legate de premiul respectiv.

7. GARANTII

Organizatorul Campaniei nu are nicio raspundere si nu va putea fi implicat in litigii legate de proprietatea premiilor dupa acordarea acestora. Organizatorul nu este raspunzator pentru calitatea premiilor si nu acorda termen de garantie, de utilizare sau functionare pentru premiile acordate in cadrul Campaniei, cu exceptia premiilor care constau in produse YOOP.

8. REGULI

Interpretarea si implementarea Regulamentului vor fi in totalitate la latitudinea Organizatorului. Decizia Organizatorului nu va putea fi contestata in nicio forma de participanti. Organizatorul isi rezerva dreptul sa schimbe, sa modifice sau sa adauge noi reguli in acest Regulament, din orice motiv si oricand in timp, pe parcursul desfasurarii Campaniei sau in orice alt moment, varianta actualizata a Regulamentului fiind disponibila pe site-ul www.letsyoop.com

9. ALTELE

Organizatorul isi rezerva dreptul de a ignora participarile care nu sunt conforme acestui Regulament si de a întreprinde orice măsură rezonabila pentru a se proteja impotriva cererilor frauduloase sau incorecte, inclusiv dar fără a se limita la verificari ulterioare in ceea ce priveşte identitatea, varsta şi alte date relevante despre participant. Participarea la aceasta Campanie presupune acordul castigatorilor referitor la faptul ca numele si prenumele lor pot fi facute publice de catre Organizator fara niciun fel de alta compensatie din partea acestuia.

Organizatorul isi asuma obligatia de a face publice prin mijloace specifice numele castigatorilor si premiile acordate.

10. RESPONSABILITATEA

Organizatorul Campaniei nu are nicio raspundere si nu va putea fi implicat in litigii legate de proprietatea premiilor dupa acordarea acestora. Organizatorul va acorda premiile conform prezentului Regulament, neavand obligatia de a purta corespondenta privitoare la solicitarile necastigatoare. Organizatorul nu este răspunzător pentru calitatea premiilor şi nu acordă termen de garanţie, de utilizare pentru premiile acordate în cadrul Concursului, cu exceptia celor care constau in produse YOOP.

Prin participarea la aceasta Campanie, participantii sunt de acord sa respecte si sa se conformeze tuturor prevederilor, termenilor si conditiilor prezentului Regulament si ale legislatiei aplicabile. Participarea în acest Concurs înseamnă pentru participanţi aderarea necondiţionată şi irevocabilă la termenii acesteia.

11. PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Prin inscrierea si participarea la Campanie, Participantii declara ca sunt de acord cu prevederile prezentului Regulament si sunt de acord ca datele lor cu caracter personal sa fie prelucrate de catre EASTERN ADVISORY GROUP SRL in calitate de operator de date cu caracter personal, in scopul indeplinirii obligatiilor aferente desfasurarii prezentei Campanii.

12. TAXE

Cheltuielile de transport si alte cheltuieli conexe necesare in vederea ridicarii premiilor sunt in sarcina castigatorilor.

13. INCETAREA CAMPANIEI

Prezenta Campanie poate inceta numai in urmatoarele situatii:

– implinirea termenului pentru care a fost anuntata Campania;

– aparitia unui eveniment ce constituie forta majora sau in cazul imposibilitatii Organizatorului, din motive independente de vointa sa, de a organiza sau desfasura prezenta Campanie.

14. LITIGII

Eventualele litigii aparute intre Organizator si participantii la prezenta Campanie se vor rezolva pe cale amiabila.

15. TEMEIUL LEGAL

Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica oricand prevederile prezentului Regulament in masura in care se va impune acest lucru, cu conditia anuntarii modificarilor pe site-ul www.letsyoop.com. Modificarile/forma modificata a Regulamentului intra in vigoare numai dupa publicarea online.

Regulamentul Concursului este intocmit in conformitate cu legile din Romania.

Confidenţialitatea ta este importantă pentru noi. Vrem să fim transparenţi și să îţi oferim posibilitatea să accepţi cookie-urile în funcţie de preferinţele tale.
De ce cookie-uri? Le utilizăm pentru a optimiza funcţionalitatea site-ului web, a îmbunătăţi experienţa de navigare, a se integra cu reţele de socializare şi a afişa reclame relevante pentru interesele tale. Prin clic pe butonul "DA, ACCEPT" accepţi utilizarea modulelor cookie. Îţi poţi totodată schimba preferinţele privind modulele cookie.
Da, accept
Modific setările
Aceste cookies sunt strict necesare pentru funcţionarea site-ului și nu necesită acordul vizitatorilor site-ului, fiind activate automat.
- Afișarea secţiunilor site-ului - Reţinerea preferinţelor personale (inclusiv în ceea ce privește cookie-urile) - Reţinerea datelor de logare (cu excepţia logării printr-o platformă terţă, vezi mai jos) - Dacă este cazul, reţinerea coșului de cumpărături și reţinerea progresului unei comenzi
Companie Domeniu Politica de confidenţialitate
YOOP letsyoop.com Vezi politica de confidenţialitate
cmp_level, prv_level, gens_raf, tk_ai, PHPSESSID, wordpress_*, woocommerce_*, wp_woocommerce_*, mailchimp_*
Aceste module cookie ne permit să analizăm modul de folosire a paginii web, putând astfel să ne adaptăm necesității userului prin îmbunătățirea permanentă a website-ului nostru.
- Analiza traficului pe site: câţi vizitatori, din ce arie geografică, de pe ce terminal, cu ce browser, etc, ne vizitează - A/B testing pentru optimizarea layoutului site-ului - Analiza perioadei de timp petrecute de fiecare vizitator pe paginile noastre web - Solicitarea de feedback despre anumite părţi ale site-ului
Companie Domeniu Politica de confidenţialitate
Google Analytics google.com Vezi politica de confidenţialitate
_ga, _gid, _gat, AMP_TOKEN, _gac_<property-id>, __utma, __utm, __utmb, __utmc, __utmz, __utmv
CrazyEgg crazyegg.com Vezi politica de confidenţialitate
ce2ab, ce_login, ceac, sid, _ceir, is_returning, _CEFT, ceg.s, ceg.u, __ar_v4, __distillery, __zlcmid, __zprivacy, _ga, _gat, ki_r, ki_s, ki_t, ki_u, km_ai, km_lv, km_ni, km_uq, km_vs, kvcd, optimizelyBuckets, optimizelyEndUserId, optimizelyPendingLogEvents, optimizelySegments
Aceste module cookie vă permit să vă conectaţi la reţelele de socializare preferate și să interacţionaţi cu alţi utilizatori.
- Interacţiuni social media (like & share) - Posibilitatea de a te loga în cont folosind o platformă terţă (Facebook, Google, etc) - Rularea conţinutului din platforme terţe (youtube, soundcloud, etc)
Aceste module cookie sunt folosite de noi și alte entităţi pentru a vă oferi publicitate relevantă intereselor dumneavoastră, atât în cadrul site-ului nostru, cât și în afara acestuia.
- Oferirea de publicitate în site adaptată concluziilor pe care le tragem despre tine în funcţie de istoricul navigării tale în site și, în unele cazuri, în funcţie de profilul pe care îl creăm despre tine. Facem acest lucru pentru a menţine site-ul profitabil, în așa fel încât să nu percepem o taxă de accesare a site-ului de la cei care îl vizitează. - Chiar dacă astfel de module cookie nu sunt utilizate, te rugăm să reţii că ţi se vor afişa reclame pe site-ul nostru, dar acestea nu vor fi adaptate intereselor tale. Aceste reclame pot să fie adaptate în funcţie de conţinutul paginii.
Trimite
YOOP

Acest website este destinat persoanelor cu vârsta peste 18 ani, rezidente în România.

Produsele pot conține nicotină! Nicotina generează un grad ridicat de dependență.