Politica de confidențialitate

Îți mulțumim pentru utilizarea website-ului nostru, operat de YOOP RLX SRL, cu sediul în Str. STR. LOUIS BLANC, Nr. 28, Sector 1, București, J40/13744/2013, CUI 32441633  („Compania„, ”Operatorul” sauNoi”).

Prezenta politică are rolul de a vă informa cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastră atunci când utilizați www.letsyoop.com (denumit în continuare ”Website-ul”).

În calitate de Operator de date cu caracter personal colectăm și prelucrăm o seri de date de la dumneavoastră atunci când accesați/utilizați Website-ul, protecția acestor date fiind foarte importană pentru Noi.

Politica de confidențialitate (denumită în continuare ”Politica”) descrie Companiei privind colectarea datelor dumneavoastră cu caracter personal ca urmare a interacțiunii cu Website-ul.

Datele cu caracter personal reprezintă orice informații privind o persoană fizică identificată sau identificabilă („persoana vizată”); o persoană fizică identificabilă este o persoană care poate fi identificată, direct sau indirect, în special prin referire la un element de identificare, cum ar fi un nume, un număr de identificare, date de localizare, un identificator online, sau la unul sau mai multe elemente specifice, proprii identității sale fizice, fiziologice, genetice, psihice, economice, culturale sau sociale.

Prelucrarea datelor cu caracter personal, reprezintă orice operațiune sau set de operațiuni efectuate asupra datelor cu caracter personal sau asupra seturilor de date cu caracter personal, cu sau fără utilizarea de mijloace automatizate, cum ar fi colectarea, înregistrarea, organizarea, structurarea, stocarea, adaptarea sau modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, divulgarea prin transmitere, diseminarea sau punerea la dispoziție în orice alt mod, alinierea sau combinarea, restricționarea, ștergerea sau distrugere.

Categoriile de date personale prelucrate

1. Datele de trafic rezultate în urma utilizării Website-ului:

1.1 Website-ul colectează în mod automat anumite informații care sunt stocate sub formă de log-uri și includ: adresa IP, locația generală în care se află dispozitivul utilizat pentru accesarea Website-ului (rezultată din adresa IP), tipul browser-ului utilizat la accesarea Website-ului, sistemul de operare al dispozitivului, data și ora accesării, link-ul paginii accesate, istoricul de vizualizare al paginilor Website-ului.

1.2 Aceste informații ajung pe serverul pe care este găzduit Website-ului în momentul accesării Website-ului, iar o parte dintre informațiile colectate sunt utilizate pentru asigurarea mentenanței Website-ului, pentru a contribui, după caz, la diagnosticarea anumitor probleme legate de Website sau de server și pentru a asigura securitatea acestuia.

1.3 Aceste prelucrări sunt realizate pentru respectarea Termenelor și Condițiilor de utilizare, interesul nostru legitim de a monitoriza activitatea Website-ului și de a asigura securitatea acestuia. Suplimentar, prelucrările pot fi realizate și în interesul legitim al Operatorului de a-și apăra drepturile și de a răspunde la eventuale plângeri și/sau solicitări din partea persoanelor vizate.

1.4 Datele sunt prelucrate pentru o perioadă de 3 ani de la data generării acestora.

2. Când vă creați cont și când efectuați comenzi

2.1 Pentru crearea contului, prin intermediul Website-ului, sunt prelucrate următoarele categorii de date: adresa de e-mail, prenumele, numele, numele afișat, adresa de e-mail, parola (‘Profilul’).

2.2 În eventualitatea în care efectuați comenzi prin intermediul Website-ului, pe lângă categoriile de date prelucrate pentru crearea Profilului, mai sunt prelucrate următoarele categorii de date: strada și numărul acesteia, orașul, județul, codul poștal, numărul de telefon și modalitatea pentru care sunt utilizate coordonatele – adresă de livrare sau adresa de facturare.

2.3 În plus, mai sunt prelucrate următoarele: tipul produselor comandate, valoarea produselor comandate (indiferent de tipul comenzi, dacă este o comandă aleatorie sau una recurente) și reducerile aplicate comenzi/comenzilor.

2.4 Categoriile de date descrise mai sus sunt utilizate în vederea încheierii și executării contractului de vânzare produse (comenzile efectuate), pentru respectarea Termenelor și Condițiilor, pentru îndeplinirea obligațiilor legale la care este supusă Compania și pentru îndeplinirea intereselor legitime urmărite de către aceasta.

2.5 Datele referitoare la contul dumneavoastră sunt prelucrate până la data ștergerii contului în eventualitatea în care nu ați efectuat nicio comandă.

2.6 În eventualitatea în care au fost efectuate comenzi, datele vor fi prelucrate pentru o perioadă de 5 ani de la data de 1 iulie a anului următor efectuării comenzii, perioadă stabilită conform normelor fiscal-contabile.

3. Când plătiți produsele Yoop

3.1 Plata comenzilor este procesată de către un serviciu terț, respectiv de către Unicredit, care acționează în calitate de operator independent în prelucrarea datelor.

3.2 Datele dumneavoastră bancare nu ajung în sistemele Companiei, în momentul plății fiind redirecționat către procesatorul de plăți. Pentru mai multe detalii, vă rugăm să accesați politicile de confidențialitate Unicredit/eGenius Web (serviciul de plăți) – www.unicredit.ro.

4. Comenzile recurente/Abonamentul

Prin ”abonament” înțelegem sistemul periodic de comandă în temeiul căruia Cumpărătorului, în baza unei plăți recurente, îi sunt livrate produsele marca Yoop la anumite intervale de timp prestabilite. Abonamentul este nominal pentru fiecare Cumpărător în parte și poate fi configurat în pagina https://letsyoop.com/yoop-high-club/flow/ și modificat/anulat din ”Contul meu”.

Prin intermediul https://letsyoop.com/yoop-high-club/flow/, Cumpărătorul își configurează tipul de abonament dorit, Bronze, Silver sau Gold, urmând ca ulterior să primească produsele selectate (sau alte produse promoționale gratuite din partea Vânzătorului, în funcție de campaniile desfășurate), în baza unei plăți recurente (la aceiași dată în fiecare lună) și în intervalul de timp prestabilit pentru livrarea produselor aferente abonamentului configurat anterior.

Livrarea produselor este gratuită pentru Cumpărătorii care dețin un abonament valabil.

În ceea ce privește modificarea abonamentului, aceasta se poate face din ”Contul meu” înainte de procesarea plății unei comenzi recurente, iar Cumpărătorul poate:

–              Anula/reactiva abonamentul;

–              Modifica adresa abonamentului;

–              Modifica modalitatea de plată a abonamentului;

Orice modificare survenită plata unei comenzi recurente, nu mai poate modifica ”Abonamentul” pentru luna respectivă iar modificările vor produce efecte de luna următoare.

Pentru informații suplimentare referitoare la Abonament, Cumpărătorul are posibilitatea de a ne contacta de luni până vineri, cu excepția sărbătorilor legale, la adresa de e-mail support@letsyoop.com sau telefonic, apelând 0723.339.667, în intervalul orar 09:00-17:00.

Yoop RLX SRL își rezervă dreptul de a actualiza și modifica în orice moment termenii și condițiile privind abonamentele în conformitate cu propria politică comercială fără acordul în prealabil al consumatorilor.

5. Când utilizați newsletter-ul Website-ului:

5.1 Prin intermediul formularului de abonare la newsletter-ul Website-ului, colectăm adresa de e-mail furnizată.

5.2 Adresa de e-mail furnizată este utilizată pentru a vă putea transmite informații despre oferta produsele și ofertele Yoop.

5.3 Temeiul juridic al prelucrării este reprezentat de consimțământul pe care ni-l acordați prin intermediul secțiunii specifice abonării la newsletter. Consimțământul vi-l puteți retrage în orice moment prin intermediul link-ului disponibil în cuprinsului mesajului pe care vi-l transmitem sau prin transmiterea unui e-mail la adresa  dpo@letsyoop.com.

5.4 Pentru a vă transmite newsletter-ele Companiei, folosim MailChimp, serviciu care oferă anumite instrumente online care pot fi folosite pentru a crea, trimite și gestiona e-mail-uri. Lista adreselor de e-mail, în vederea transmiterii newsletter-elor, este colectată și de către MailChimp.

5.5 Suplimentar, prin intermediul MailChimp, vom avea posibilitatea să măsurăm performanța anumitor campanii de newslettere, îmbunătățim anumite segmente de clienți și să întocmim anumite rapoarte referitoare la tipul, conținutul și numărul e-mail-urilor transmise.

5.6 Perioada de prelucrare a datelor, respectiv a adresei de e-mail, este direct proporțională cu perioada de timp pentru care ne-ați acordat consimțământul. Pentru claritate, adresa dumneavoastră de e-mail v-a fi prelucrată în vederea transmitere newsletter-elor de către Compania până la retragerea consimțământului dumneavoastră.

6. Google Analytics

6.1 În momentul accesării Website-ului, prin intermediul cookie-urilor setate de Google Analytics și în baza consimțământului acordat prin panoul de administrare cookie-uri, sunt colectate o serie de informații referitoare la numărul utilizatorilor activi, date despre dispozitivul utilizat la accesare (modelul și sistemul de operare), numărul sesiunilor active, durata sesiunilor, data și ora acestora și aria geografică în care se află dispozitivul utilizat la accesarea Website-ului.

6.2 Aceste informații sunt prelucrate pentru a ne ajuta să înțelegem modalitatea în care utilizatorii folosesc Website-ul, cum au ajuns la acesta și din ce segmente fac parte.

6.3 Temeiul juridic al acestor prelucrări este reprezentat de consimțământul pe care ni-l acordați prin intermediul panoului de administrare cookie-uri, panou disponibil la prima accesare a Website-ului și asupra căruia puteți reveni oricând prin accesarea link-ului specific din nota de subsol a Website-ului (‘Politica de cookies’).

6.4 Pentru scopurile prelucrărilor de mai sus, datele sunt transferate prin intermediul Google Analytics către Google. Conform selecției din contul de administrare și conform politicii de confidențialitate Google, pentru entitățile din Uniunea Europeană, datele se vor prelucra doar în Spațiul Economic European, iar în situația în care stocarea și/sau prelucrarea va implica transferul datelor în afara Spațiului Economic European, Google se va asigura că Google LLC va respecta cadrele juridice care asigură un nivel de protecție echivalent cu recomandările EDPB.

7. CrazyEgg

7.1 Această tehnologie ne permite crearea unei hărți cu zonele de interes ale utilizatorilor, zone de interes din cadrul Website-ului (spre exemplu, zonele în care sunt efectuate cele mai multe click-uri).

7.2 Datele colectate includ sau pot include informații despre paginile vizitate, acțiunile efectuate pe paginile respective (numărul de click-uri), zona în care au fost efectuate cele mai multe click-uri, informații despre dispozitivul utilizat la accesarea Website-ului, adresa de referință (dacă utilizatorul a venit prin intermediul unui alt website).

7.3 CrazyEgg nu agregă informațiile referitoare la vizitatori sau comportamentul acestora de pe mai multe/diferite website-uri.

7.4 Temeiul juridic al acestor prelucrări este reprezentat de consimțământul pe care ni-l acordați prin intermediul panoului de administrare cookie-uri, panou disponibil la prima accesare a Website-ului și asupra căruia puteți reveni oricând prin accesarea link-ului specific din nota de subsol a Website-ului (‘Politica de cookies’).

8. Destinatarii datelor dumneavoastră

8.1 Datele dumneavoastră cu caracter personal pot fi dezvăluite, după caz, către următoarele entități:

  • Societate specializată în oferirea de servicii de webmail și webhosting;
  • Societate specializată în oferirea de servicii de mentenanță;
  • Societate specializată în oferirea de servicii de curierat;
  • Autorități publice și/sau alte instituții ale statului.

8.2 Suplimentar în funcție de scopul și categoriile de date prelucrate, acestea pot fi dezvăluite și către:

  • Google – pentru datele prelucrate prin intermediul Google Analytics;
  • MailChimp – pentru adresele de e-mail înscrise la newsletter-ul Companiei;
  • CrazyEgg– pentru datele prelucrate prin intermediul CrazyEgg;

9. Cookie-urile utilizate pe LetsYoop

9.1 Cookie-urile sunt fișiere amplasate în dispozitivul dumneavoastră prin intermediul browserului utilizat pentru accesarea Website-ului.

9.2 Cookie-urile sunt de două tipuri: i. cookie-uri proprii (website-ului) care sunt setate de website-ului pe care îl accesați și ii. cookie-uri terțe setate de alte domenii/website-uri față de cel pe care îl accesați în acel moment. Spre exemplu, în momentul în care accesați Website-ul, acesta setează un cookie propriu pentru a ține minte limba în care să vă afișeze textul (română/engleză) și un cookie terț de la, spre exemplu, Google pentru a crea o statistică despre persoanele care accesează Website-ul.

9.3 Cookie-urile pot fi folosite în diferite scopuri. Spre exemplu, cookie-uri necesare pentru asigurarea funcționării website-ului sau cookie-uri pentru anumite prelucrări adiționale care nu țin de funcționarea unui website – cookie-uri de analiză, utilizate pentru a crea o statistică relevantă despre persoanele care accesează un website.

9.4 Cookie-urile nu rețin numele, datele completate în formularele de programare întălnire sau alte date cu caracter personal similare, însă conțin un identificator on-line (un cod/ID unic) care ajută la deosebirea unui vizitator față de altul, ceea ce face ca acest ID să fie dată cu caracter personal.

9.5 Cookie-urile plasate atunci când accesați Website-ul sunt următoarele:

Tip Denumire Descriere Durata de viață
Necesare cmp_level
prv_level
Cookie-ul este setat pentru a vă acorda
posibilitatea de a accepta sau respinge
prelucrările de date efectuate în baza
consimțământului.
1 an
  tk_ai
PHPSESSID
Identifica utilizatorul în Website. Până la închiderea sesiunii browserului
  gens_raf Identifica eligibilitatea aplicării codurilor de reducere. Până la închiderea sesiunii browserului
  wordpress_*
woocommerce_*
Reţine sesiunile vizitatorilor. Până la închiderea sesiunii browserului
  mailchimp_* Cookie setat de Mailchimp pentru a vă
permite să utilizați modulul de abonare
la newsletter.
1 luna
Google Analytics _ga Cookie-uri setate de către Google pentru măsurarea audienței și pentru optimizarea aspectului Website-ului sau adaptarea acestuia în funcție de preferințele utilizatorilor. În cadrul serviciului, Noi am activat funcţia de anonimizare a adresei IP. Asta înseamnă că, deşi se măsoară vizitele pe care un utilizator le face pe pagina noastră şi interacţiunea cu ea, Noi nu avem acces decât la datele agregate, care nu identifică utilizatorul în cauză ci denotă apartenenţa la un grup. Mai mult, componenta de date demografice (sex, vârsta, ocupaţie, etc.) este dezactivată, iar datorită anonimizării IP-ului, locaţia nu mai este exactă. Citiţi aici politica Google de protecţie a datelor personale în cadrul Google Analytics. Puteţi opta să nu mai fiți urmărit de Google Analytics accesând http://tools.google.com/dlpage/gaoptout. 2 ani
  _gid   24 ore
  _gat   1 minut
  AMP_TOKEN   până la 1 an
  _gac_   90 zile
  __utma   2 ani
  __utmt   10 minute
  __utmb   30 minute
  __utmc   Închiderea browserului
  __utmz   6 luni
CrazyEgg ce2ab Stochează varianta afisată a paginii in A/B performance testing. 5 ani
  ce_login Retine ultima adresa de email folosita pentru logare, nu si parola. 1 an
  ceac Număr ID cont. 2 ani
  sid Identifică utilizatorii logaţi. Închiderea sesiunii browserului
  _ceir, is_returning Identifică dacă un vizitator a mai vizitat Website-ul. 5 ani
  _CEFT Stochează variantele de pagină afişate în A/B performance testing. 1 an
  ceg.s Reţine sesiunile vizitatorilor. 3 luni
  ceg.u Reţine modul cum vizitatorii folosesc Website-ul. 3 luni
  __ar_v4   5 ani
  __distillery Video analytics. 1 an
  __zlcmid, __zprivacy Suport tehnic live. 1 an
  _ga ID unic. 2 ani
  _gat Limitarea cererilor de afişare a paginii. 10 minute
  ki_r, ki_s, ki_t, ki_u Afişarea de chestionare. 5 ani
  km_ai, km_lv, km_ni, km_uq, km_vs, kvcd Oferă informaţii despre modul cum vizitatorii folosesc Website-ul. 5 ani
  optimizelyBuckets Stochează variantele de pagină afişate în A/B performance testing. 10 ani
  optimizelyEndUserId Identificator unic pentru vizitator. 10 ani
  optimizelyPendingLogEvents Logarea activităţilor vizitatorului. 15 secunde
  optimizelySegments Reţinerea informaţiei referitoare la segmentele de audienţă în care se încadrează vizitatorul. 10 ani

10. Drepturile dumneavoastră

10.1 În calitate de persoană vizată, conform Regulamentului (UE) 2016/679, vă puteți exercita următoarele drepturi:

a. dreptul de acces la datele dumneavoastră cu caracter personal – ținând cont de specificul anumitor prelucrări, spre exemplu, cele realizate prin intermediul cookie-urilor, vă vom pune la dispoziție toate aceste date doar în măsura în care vă putem identifica;

b. dreptul de a solicita actualizarea datelor – dacă acestea devin inexacte și/sau incomplete;

c. dreptul de a solicita ștergerea datelor – ținând cont de specificul anumitor prelucrări, spre exemplu, cele realizate prin intermediul cookie-urilor, în măsura în care vom putea identifica totalitatea categoriilor de date și dacă: (i) datele au prelucrate ilegal de către Companie, (ii) datele nu mai sunt necesare pentru scopul pentru care au fost colectate, (iii) perioada prevăzută de lege referitoare la retenția acestora a expirat, (iv) vă opuneți prelucrării și nu există niciun interes legitim în a le prelucra și (v) vă retrageți consimțământul acordat în acest sens;

d. dreptul de a solicita restricționarea prelucrării datelor – ținând cont de specificul anumitor prelucrări, spre exemplu, cele realizate prin intermediul cookie-urilor, în măsura în care vă putem identifica și dacă: (i) ne-ați transmis o solicitare cu privire la exactitatea datelor personale prelucrate de noi (pentru o perioadă care ne permite să verificăm corectitudinea datelor personale), (ii) dacă vă prelucrăm datele în mod ilegal  sau (iii) nu mai avem nevoie de datele dumneavoastră, dar doriți să le păstrăm pentru a vă asigura disponibilitatea, în continuare, în legătură cu orice solicitări pe care le-ați putea transmite Companiei.

e. dreptul de a obiecta cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, inclusiv atunci când prelucrarea are loc în conformitate cu interesele legitime ale Companiei;

f. dreptul la portabilitatea datelor, respectiv de a solicita o copie a acestor, în măsura în care este fezabil, în vederea transferului lor la un operator similar;

g. dreptul de vă retrage oricând consimțământul acordat;

h. dreptul de a nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automată, inclusiv crearea de profiluri, care produce efecte juridice care privesc persoana vizată sau o afectează în mod similar într-o măsură semnificativă;

i. dreptul de a depune o plângere la Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal (www.dataprotection.ro) sau de a se adresa instanțelor de judecată.

10.2 Compania încearcă pe cât posibil să răspundă la orice solicitare într-un termen de 30 de zile, dar această perioadă poate fi prelungită conform prevederilor Regulamentului (UE) 2016/679 cu încă 2 luni, caz în care veți fi notificat în acest sens.

10.3 Există posibilitatea ca în anumite cazuri să nu puteți fi identificat, iar în astfel de situații nu o să putem da curs solicitării dumneavoastră.

10.4 Pentru a vă exercita drepturilor, vă rugăm să ne contactați în scris (inclusiv electronic) la  dpo@letsyoop.com.

11. Prelucrare date minori

11.1 Conform dispozițiilor legale, Website-ul se adresează doar persoanelor majore. Operatorul nu va colecta și prelucra în mod deliberat date cu caracter personal ale minorilor. În eventualitatea în care sunteți părinte sau tutore și sunteți de conștient că un minor ne-a furnizat date cu caracter personal și/sau a utilizat în orice fel Website-ul, vă rugăm să ne contactați prin intermediul canalelor puse la dispoziție.

12. Partajarea conținutului prin intermediul platformelor de social media

12.1 În cadrul secțiunii ‘Contul meu’ aveți posibilitatea de a folosi opțiunea de recomandare prin intermediul Facebook, Twitter, Linkedin sau Whatsapp.

12.2 În momentul partajării materialelor și/sau în momentul afișării materialelor preluate prin intermediul platformelor mai-sus menționate, acestea vă vor livra și fișiere de tip cookies prin intermediul cărora vi se pot prelucra anumite date.

12.3 Datele prelucrate de către acestea, cu titlul de exemplu, se pot referi la preferințele dumneavoastră, materialele vizionate și Website-ul.

12.4 Acestor prelucrări li se vor aplica politicile specifice fiecărei platforme, respectiv politica de confidențialitate Facebook, politica de confidențialitate Twitter, politica de confidențialitate Linkedin și politica de confidențialitate Whatsapp.

13. Dispoziții finale

13.1 Prezenta Politică poată fi actualizată în funcție de avansul tehnologic și/sau legislativ. Vă rugăm ca la anumite perioade de timp să verificați secțiunea aceasta pentru a putea consulta orice actualizare survenită prezentei Politici.

13.2 Politica se completează cu Termenele și Condițiile Website-ului și cu setările alese din panoul de administrare cookie-uri.

Pack Promotional tigara electronica YOOP

FILTRO Starter Kit

Descoperă oferta
Confidenţialitatea ta este importantă pentru noi. Vrem să fim transparenţi și să îţi oferim posibilitatea să accepţi cookie-urile în funcţie de preferinţele tale.
De ce cookie-uri? Le utilizăm pentru a optimiza funcţionalitatea site-ului web, a îmbunătăţi experienţa de navigare, a se integra cu reţele de socializare şi a afişa reclame relevante pentru interesele tale. Prin clic pe butonul "DA, ACCEPT" accepţi utilizarea modulelor cookie. Îţi poţi totodată schimba preferinţele privind modulele cookie.
Da, accept
Modific setările
Aceste cookies sunt strict necesare pentru funcţionarea site-ului și nu necesită acordul vizitatorilor site-ului, fiind activate automat.
- Afișarea secţiunilor site-ului - Reţinerea preferinţelor personale (inclusiv în ceea ce privește cookie-urile) - Reţinerea datelor de logare (cu excepţia logării printr-o platformă terţă, vezi mai jos) - Dacă este cazul, reţinerea coșului de cumpărături și reţinerea progresului unei comenzi
Companie Domeniu Politica de confidenţialitate
YOOP letsyoop.com Vezi politica de confidenţialitate
cmp_level, prv_level, gens_raf, tk_ai, PHPSESSID, wordpress_*, woocommerce_*, wp_woocommerce_*, mailchimp_*
Aceste module cookie ne permit să analizăm modul de folosire a paginii web, putând astfel să ne adaptăm necesității userului prin îmbunătățirea permanentă a website-ului nostru.
- Analiza traficului pe site: câţi vizitatori, din ce arie geografică, de pe ce terminal, cu ce browser, etc, ne vizitează - A/B testing pentru optimizarea layoutului site-ului - Analiza perioadei de timp petrecute de fiecare vizitator pe paginile noastre web - Solicitarea de feedback despre anumite părţi ale site-ului
Companie Domeniu Politica de confidenţialitate
Google Analytics google.com Vezi politica de confidenţialitate
_ga, _gid, _gat, AMP_TOKEN, _gac_<property-id>, __utma, __utm, __utmb, __utmc, __utmz, __utmv
CrazyEgg crazyegg.com Vezi politica de confidenţialitate
ce2ab, ce_login, ceac, sid, _ceir, is_returning, _CEFT, ceg.s, ceg.u, __ar_v4, __distillery, __zlcmid, __zprivacy, _ga, _gat, ki_r, ki_s, ki_t, ki_u, km_ai, km_lv, km_ni, km_uq, km_vs, kvcd, optimizelyBuckets, optimizelyEndUserId, optimizelyPendingLogEvents, optimizelySegments
Aceste module cookie vă permit să vă conectaţi la reţelele de socializare preferate și să interacţionaţi cu alţi utilizatori.
- Interacţiuni social media (like & share) - Posibilitatea de a te loga în cont folosind o platformă terţă (Facebook, Google, etc) - Rularea conţinutului din platforme terţe (youtube, soundcloud, etc)
Aceste module cookie sunt folosite de noi și alte entităţi pentru a vă oferi publicitate relevantă intereselor dumneavoastră, atât în cadrul site-ului nostru, cât și în afara acestuia.
- Oferirea de publicitate în site adaptată concluziilor pe care le tragem despre tine în funcţie de istoricul navigării tale în site și, în unele cazuri, în funcţie de profilul pe care îl creăm despre tine. Facem acest lucru pentru a menţine site-ul profitabil, în așa fel încât să nu percepem o taxă de accesare a site-ului de la cei care îl vizitează. - Chiar dacă astfel de module cookie nu sunt utilizate, te rugăm să reţii că ţi se vor afişa reclame pe site-ul nostru, dar acestea nu vor fi adaptate intereselor tale. Aceste reclame pot să fie adaptate în funcţie de conţinutul paginii.
Trimite
YOOP

Acest website este destinat persoanelor cu vârsta peste 18 ani, rezidente în România.